La Mercanti: det ledende italienske interiørdesignfirmaet

LaMercanti har blitt en av verdens fremste leverandører av “italienskproduserte møbler siden 1997. Vår brede erfaring og dype kunnskap om internasjonale møbler tillater oss å tilby et omfattende utvalg av interiørdesigntjenester som del av ethvert privat eller kommersielt møbleringsprosjekt. Siden 2003 har La Mercantis profesjonalisme vært støttet av UNI EN ISO 9001:15 ledelsessertifikat.

Transparens, verdighet, estetisk smak og profesjonell tilnærming er viktige verdiersom styrer forhold både internt, mellom vårt personale, og eksternt - med kunder, leverandører og interiørdesignere som er involvert i prosessen.

 • staff 01

  Marco Olivieri

  dr. Marco Olivieri

  Founder & CeO
  Grunnlegger & CEO av La Mercanti Srl. Markedsførings- og salgsekspert. Implementering av strategi, innovasjon og fremming av bedriften. "Jeg ser meg selv som en innovativ tenker, en blomstrende elev... Jeg liker å komme med nye ideer for å drive mine personalinitiativ fremover".
 • staff 02

  Andrea Bollettini

  Andrea Bollettini

  Founder and Logistics specialist
  Grunnlegger og logistikkekspert. Optimalisering av varehusdriften, gjennom optimal layout av lager, arbeidsprosesser og driftsflyt. Reorganisering av eksisterende varehus og design av nye varehus.
 • staff 01

  Mirco Cameli

  Mirco Cameli

  Quality Manager
  Kvalitetsleder hos La Mercanti. Micro spiller en viktig rolle i å koordinere alle aktiviteter og funksjoner i interiørdesignprosessen. Mircos motto er: "Slutt aldri å forbedre deg".
 • staff 01

  Antonio Consorti

  Antonio Consorti

  Interior Designer
  Interiørdesigner hos La Mercanti. Antonio har mye erfaring med interiørdesign for bedrifter, og har kommet med mange kvalitetsløsninger for ulike prestisjefylte kontorer samt kommersielle og private kunder. Hans bidrag til prosjekt- og designledelse, planlegging av kontorlayout og endelig gjennomføring av prosjekter er uvurderlig.
 • staff 01

  Silvia Tavoletti

  Silvia Tavoletti

  Administrative Account
  Administrativ leder hos La Mercanti. Silvias energi og lidenskap for å finne den perfekte løsningen gjør henne til personen man oppsøker for alt som har med administrasjon og logistikk å gjøre. Silvia er faktureringens guru og dronningen av ordrevedlikehold. Hun er ansvarlig for forhold til kunder, leverandører, ledelse, konkurrenter og gruppemedlemmer.
 • staff 01

  Ida Raffaella Mecozzi

  dr. Ida Raffaella Mecozzi

  Sales Account
  Salgsleder hos La Mercanti. Like effektiv som medlem av en gruppe eller som uavhengig spesialist. Raffaella er i stand til å tilpasse seg kundens behov og har alltid bedriften i fokus. Som skarp og kreativ finner og forventer hun alltid endringer og nyter muligheter. Raffaella snakker italiensk, engelsk og fransk.
 • staff 01

  Laura Olivieri

  dr. Laura Olivieri

  Sales & Customer care
  Ansvarlig for salg og kundestøtte. Laura er et resultatorientert individ og vet alt om kundestøtte i verdensklasse. Hun snakker flytende italiensk, engelsk og fransk.
 • staff 01

  Emanuela Amabili

  arch. Emanuela Amabili

  Interior Designer
  Interiørdesigner hos La Mercanti. Emanuelas jobb er å hjelpe folk til å føle seg komfortable på kontoret sitt, hjemme eller på kommersielle steder og gjøre omgivelsene hyggelige. Hun oppnår dette målet gjennom smart bruk av farger, teksturer, nyanser og materialer.
 • staff 01

  Simona Spinelli Valori

  dr. Simona Spinelli Valori

  Sales & Customer care
  Leder for salg og kundestøtte. Med mellommenneskelige og målorienterte ferdigheter, er hennes jobb å forstå kundens behov og planlegge hvordan disse skal imøtekommes. Snakker italiensk, engelsk og spansk.
 • staff 01

  Giulia Santomo

  dr. Giulia Santomo

  Sales & Customer care
  Giulia is responsible for managing corporate international clients and A&D. She guides customers to make confident, intelligent office furniture decisions. Then she takes the lead to combine the realisation of their projects with the service they expect. Speaks Italian, English and French.
Privacy Policy